Picnick på kullen

Söndagen fick bli en lugn dag. Vi hade en lång skön sovmorgon efter lördagens konsert. Blev ingen frukost förrän tolvtiden. När vi väl var redao för dagen åkte vi till sjukhuset för att hälsa på James morfar som brutit höften när han skulle ut och slänga soporna. Tragisk historia. Hoppas inte han behöver stanna på det där dårhuset allt för länge. Bara en massa riktigt gamla snurriga människor i sängarna runtomkring. Måste vara hemskt att hamna på ett sånt ställe när man själv är helt klar i huvet.

På eftermiddagen, närmre kvällning, köpte vi lite snacks och asiatisk take away buffe, att ta med till picnick i parken. Vi promenerade upp för kullen och hittade en mysig plats där vi såg alla lampor av byggnader och förbisusande bilar på ett lång avstånd. Konstigt att man kan hitta så lugna och tysta platser i en så stor stad. Mysigt att bara sitta och se på när folk stressar borta i fjärran.

Begav oss tillbaks till mitt vid åttatiden då det var alldeles mörkt. Lånade en film av Jasmina, förberedde med ost och kex, för att sedan bara ligga och slappa framför tvn. James var dock tvungen att göra lite jobba innan filmen...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0