<3


Hairmodel - The Curious Comb

http://thecuriouscomb.com/photoalbum.aspx





Några bilder från fotograferingen för frisörsalongen där jag var hårmodell för några veckor sedan.

Höstpromenad

Det är så fint nu på hösten! Än har löven inte hunnit falla till marken, finns fortfarande tid att njuta av alla färger där ute! Om man nu hade nån tid utanför shoppingcentret och underjorden... Förra helgen hann vi i alla fall med en liten promenad i friska luften på landet :)



Lördagsmiddag


Kycklingfilé fylld med ört- och vitlöks Philadelphia inlindad i bacon med kryddade klyftpotatis och en krämig champinjonsås, därtill en god sallad. Inte så illa va?


Såhär gott hade vi det förra helgen. Istället för att gå ut så lagade jag och James lmiddag till vår lilla familj :) Jag, James, Stuart och Lewis hade en trevlig hemmakväll tillsammans. I det här sällskapet kan man inte annat än att le och vara glad, de får mig alltid på gott humör. Vilken tur att James har så bra kompisar som låter mig vara med fastän jag är tjej.

Tillbaks igen!

Oj oj vad tiden går. Hinner ju knappt med nånting. Bara jobbar hela tiden! Hela förra veckan hade jag sena skift så var alldeles för trött för att blogga om kvällarna. Blir tyvärr samma visa denna veckan... Usch, jag tycker inte om kvällskiften. Men denna veckan är jag i alla fall ledig fredag lördag söndag, för då kommer Mamma, Pappa, Johan och morbror Krister på besök :) Ska bli jätteroligt att se er igen! Vi ska hitta på en massa kul saker här i London. Jag och James har planerat dagarna för oss.




Hostkanslor pa jobbet igen




Brrrr

Jag tror det ar host. Nar jag ser mig omrkring har traden plottsligt andrat farg. Loven har plottsligt blivit gula och borjat falla till marken. Nar hande detta? Jag ser inte sa mycket av naturen nar jag bor i London. Det ar forst pa helgerna da jag kommer till landet for att traffa James som jag far uppleva gronska. Ganska tragiskt egentligen... Jag gar upp om mornarna for att hoppa pa tunnelbanan som tar mej till jobbet. Spenderar dagen i blomsterbutiken som ligger i ett kopcentrum, slutar jobbet nar det morknat, hoppar ater igen pa tunnelbanan for att bege mej hem. Inte mycket att hurra for i veckorna. Inte undra pa att man langtar efter helgerna pch friheten.



Vad hander?

Jag hade en lang lang sovmorgon idag. Konstigt att vakna upp ensam i nagan annans sang... Annu konstigare att ta for sig och fixa frukost i nan annas hem. Men eftersom jag var sjalv fick det bli pa svenskt vis. Tittade i alla skap och gommor, hittade ett paket knackebrod och en tub kaviar, sa kokte mig ett par agg till det, perfekt :) Vilken tur att jag lart James det dar med knacke och agg (+gurka!).

Tankte att jag skulle laga nagot gott till middag at oss alla ikvall. "Oss alla" innebar mej James och Stuart. Undrar hur svart det ar att gora egen bearnesas? Har hort att det ska vara ratt knepigt, men kanske ar vart ett forsok? I det har landet ater man inte sa mycket sas, jag tycker de flesta hemlagade ratterna ar ganska torra. Vad de gor istallet ar att doppa allt i smor! Eller halla spadet fran kottet eller liknande pa maten, mycket markligt... Fast man ater inte sa mycket mat hemma har, valdigt mycket take-aways och restauranger. Sa mat blir dyrt om man lever efter de engelska principerna.

Har inte tagit mej for nagot att hitta pa annu idag. James ringde nyss och sa att de ar pavag hem, sa antar att de kommen inom en timme. Sen ska han i stort sett direkt ivag pa fotbollsmatch. Hur bra kan det vara efter en hard natt som gardagens? Fick sms vid halv fem tiden imorse da killarna kom tillbaks till rummet for att sova... Fattar inte hur de orkar! Engelskman ar en klass for sej, det kan man ju latt saga. Tror de ar uppvaxta med en ol i munnen.

Ikvall ar det i alla fall min och James kvall. De senaste helgerna har han varit ute med killarna bade fredag lordag, sa ikvall ar det antligen min tur att vara nummer 1. Vet inte riktigt vad vi ska hitta pa, men jag hoppas pa nagot kul. Bio ar ju inte sa spannande, sa det hoppar vi. Bowling ar okej, men inte sa spannande. Vet inte riktigt vad man kan hitta pa har runtomkring... Forslag?

Ensam hemma (i James lagenhet)

Har sitter jag alldeles ensam och tittar pa film inlindad i tacket precis som en varrulle. James ar med grabbarna hos en kompis i norr for att gora galenskap. Bade han och Stuart, som James delar lagenhet med, har gett sig av. Sa inatt har jag huset for mej sjalv. J och S kommer inte hem forran imorgon nar de vaknat och nyktrat till. Kan ju ta halva dan, man vet aldrig. J spelar fotboll vid ettiden nagon gang och jag antar att det inte gar att missa, sa han ar val tillbaks precis innan dess. Sjalv har jag spenderat kvallen framfor tvn, kollat film. Kanner att det snart kan vara dags for sangen. Skulle egentligen ha gatt ut med Lucy och hennes kompisar ikvall for att fira hennes fodelsedag. Men efter stess pa jobbet och strul och forseningar med tag och tunnelbana sa var mitt humor inte pa topp nar jag tillslut anlande till Flitwick. Bestamde mej for att ha en lugn hemmakvall i soffan. Skont att bara slappa...

Godnatt pa er!

För jag är så himla bra!

HAHA! Jag är den bästa säljaren! Vad hade Galton Flowers varit utan mej? Idag har jag kammat hem storkosingen för butiken. Sålde rubb och stubb till snubben som är chef för SONY. Han ville ju bara ha det lite fint i skylten, och det fick han minsann! Hihi. Han berömde mig för det mesta och tyckte jag borde öppna min egna butik istället för att tjäna så mycket pengar åt någon annan. Det kanske han har rätt i, men väntar nog ett litet tag till. Roligt var det i alla fall att få känna att man gör stor nytta. Sayeh, min chef, sa att jag skulle få en extra fin present, undrar vad det kan vara. Säljer man för mer än 10 000 själv på en dag som denna så tycker jag nog man kan vara vär det :) Spännande!

Snaaart!

Inte länge kvar nu! Snart kommer familjen på besök :) Ska bli väldigt roligt! På tiden att ni ger er ut i världen och upplever vad som erbjuds! Får planera vad som ska hittas på, men jag lovar att ni inte kommer vara sysslolösa!

Känns tryggt att ni har Johan med er som kan ta hand om er och tolka språket, hehe.

Ses snart Mamma, Pappa, Johan och Krister!

Torsdag morgon

Jaha, vart tog den här veckan vägen då? Imorgon är det fredag igen, hur gick det till egentligen?! Jag förstår ingenting, som vanligt, tiden bara springer ifrån mig, hela tiden!

Sent jobb idag, 1-10... Gillar inte kvällar, är ju som sagt ingen nattmänniska. Känner mej dödstrött och vill sova vid nio, men då är jag fortfarande på jobbet. Ser plöttsligt inte ljust ut för min del angående jobbtider. En tjej slutade, en annan ersatte, en till japansk tjej. Och om ni inte visste så måste japaner ha studievisum för att få vara här, vilket innebär att de går i skolan 3-8... Och vad hjälper det mig? Inte ett skit... Så nu blir det förändring. Två japaner på halvtid som bara jobbar mornar, plus ännu en japan som gör praktik en dag i veckan. Tror jag kan bli riktigt haj på japanska... Hmmmf... Ska jag vara ärlig tror jag inte det håller så länge. Jag är den som vet hur saker och ting ska gå till, Akari, den japanska tjejen som startade efter mig, vill inte göra veckoarrangemangen för företag, men de kan ju inte vänta med dem tills jag börjar vid lunch. Nu blir det upp till bevis för de andra tjejerna. HAHA! Tror jag får tillbaks mina mornar snart... Men oj vad jag är elak, jag är kanske ond ändå som min bror alltid säger.

Nu ska jag göra mej i ordning sen spatsera bort till banken för att sätta in min försenade lön som jag fick utbelad i sedlar. Precis, London är inte så modernt som det ser ut! Cash och checkar är vad de sysslar med, få människor har betalkort och inte alla butiker tar emot dem. Mycket märkligt tycker jag. Så kommer man hit får man vara beredd på att ha cash i väskan, och kanske bli rånad?

:)

Roligt att se att det är så många som läser! Uppskattar de få kommentarer jag får.
-Ja Farfar, nu trivs jag bra :)

Jobb bilder


Gjorde 8 buketter som bordsdekorationer för en privat fest

4 stora amaryllis arrangemang för konstgallerian Lavanta i Westfield

Färglad bukett för modehelgen

Höstkänslor på jobbet



Ett bevis på dagens kreativitet


Poppis

Oj vad populär min blogg blivit nu när jag klippt mig :) Haha, en massa besökare idag! Tack för de fina kommentarerna :)

Kom nyss hem från jobbet, sena skift denna veckan... Gillar inte jobba kvällarna, jag är ingen nattmänniska. Föredrar hellre tidiga mornar så jag kan få lägga mej i tid...

Vad har hänt sen senast då? Jadu, jag vet faktiskt inte... Tycker tiden bara susar förbi. Men i söndags var det i alla fall fotografering av mej och håret för salongen. Jätteroligt att få prova på att stå framför kameran. Inte helt enkelt faktiskt. Men jag hoppas det blev några bra bilder i alla fall. Ett utvalt antal bilder kommer så småningom att hamna på salongens hemsida och förhoppningsvis i ett engelskt hårmagasin inför vintern.

Känns som att hösten närmar sig. Blir ruggigare och ruggigare för varje dag som går nu. Har regnat och blåst ett par dagar nu så den varma luften har bytts ut mot kyla och fuktighet...

Nej nu är det sängdags, upp tidigt imon för att börja 9.30. Godnatt på er!

Såhär ser jag ut nu





Nya jag?

Igår klippte de av mig håret. Numera har jag kort, väldigt kort, hår baktill och en lugg som går från bakre delen av huvet fram till hakan. De har blonderat det så det ser oranget ut och lagt rosa slingor i luggen. Känns jättekonstigt... Men nu har jag ju i alla fall provat på att ha kort hår. Lär ju få vänja mej eftersom det kommer att ta sisådär två år innan det växer ut till axellängd igen... Phuu, vad har jag gett mej in på. Jaja, man måste ju prova!

På söndag ska de i alla fall ta foton på mig och håret för att göra reklam för salongen. Ska bli roligt.



Det är ju egentligen ingen hemsk frisyr, men jag vet inte om det är jag. Känns lite för tufft för mej. Men jag får väl helt enkelt köpa mej en ny garderob och leva upp till mitt hår. Nu är det ju som det är, så lika bra att leva vidare på det.

RSS 2.0